Jídlo a normy Dub30

Tags

Related Posts

Share This

Jídlo a normy

Další z řady seminářů pro podnikatele v oblasti jídla a gastronomie organizovaný přes Chefstarter. Tentokrát na téma Hygienické normy pro podnikání s jídlem. Pro ty, kdo se rozhodli rozjet vlastní food business, prodávají na trzích, rozjíždí e-shop nebo třeba dodávají dorty do kaváren.

Lektorkou je Eva Bartoňová, zakladatelka organizace Hygiena – konzult, která funguje již od roku 1993.  Za dobu svého působení na českém trhu organizace spolupracovala se stovkami organizací od nadnárodních, po drobné, zejména začínající podnikatele – restaurace, výrobny potravin, supermarkety…

A co se bude řešit? Třeba:

 Platná legislativa, včetně legislativy EU

 Značení potravin

 Provozní hygiena

Vstup 350 Kč

Datum a čas: 30.dubna 2015 od 17.30 hodin

Chefstarter, Husitská 60, Praha 3

Více informací